Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 septembrie 2015

Masha si Ursul - Episodul 52 - Pana data viitoare

Masha si Ursul - Ep. 52
Pana data viitoare
Masha este pentru prima data in situatia de a arata - prin scenariul gandit de creatorii sai - ca a mai crescut ... ca varsta, ca maturizare, sau ca se pregataste pentru noi prieteni, plecand de acasa (groaza parintilor) in lume - sa o cucereasca!

Lucru foarte rar care se poate intampla intr-un desen animat de succes:

- un personaj din desenele animate are intotdeauna aceeasi varsta, dar Masha experimenteaza si acest nou rol in episodul de mai jos si.... deja uimeste pe toata lumea. 


De la o fetita rasfatata si un izvor de boacane la fiecare pas - la fiecare gest, lucruri care i-au creat o popularitate anume printre prieteni si fani, in acest episod Masha are un rol simplu - sa nu faca nimic din lucrurile "obisnuite" ... lucru cu atat mai plin de sensibilitate  ... si fabulos tocmai prin maturizarea si normalitatea de care da dovada... 

Prietenii ei realizeaza pentru prima data ca Masha, asa cum era ea inainte, era o grozavie, o groaza ambulanta in fiecare zambet fie sagalnic fie rautacios, cu mai multe sensuri deodata.

Dar era in acelasi timp si bucuria si umorul fiecarei clipe indiferent de rautatea copilareasca dar plina de ingenua naivitate specifica acelui ceva dupa care tanjim toti cei care am trecut sau simtim ca trecem prin aceasta perioada: copilaria. 
.
Episod de exceptie al producatorilor care reusesc sa ne uimeasca si de aceasta data cu atingerea de noi frontiere ale sensibilitatii fiintei umane prin exprimarile naturale ale actorilor virtuali din indragitul desen animat, si in special de Masha, care reuseste cred ca pentru prima data in cadrul unui desen animat, sa creeze sensibilitate fara sa faca absolut nimic din fisa postului rolului sau de fetita nastrusnica.

Creatorii desenului pun in acest episod toata trairea lor legata de plecarea in lume a propriilor copii, si reusesc sa ne faca partasi la propria lor traire, la propria lor grija parinteasca... 

Consider ca a fost creat deja un etalon pentru cum mai poate fi zugravita cu umor, cu bucurie dar si cu sensibilitate, perioada cea mai tare din viata noastra: copilaria... dar si trecerea ei, fie ca suntem copii fie ca suntem parinti.


Felicitari creatorilor acestui minunat desen animat si pentru inca o doza de ... MAGIE!!!


Vizionare placuta!

Dati click pe poza de mai jos pentru a viziona episodul 52:


Masha si Ursul - Episodul 52 Pana data viitoare